Recreatiepark

 “Het Winkel”

 

 

 

Recreatiepark “het Winkel”:

 

Het Winkel”  is een illuster recreatiepark aan de rand van Winterswijk (Achterhoek), zo’n 3 km van de Duitse grens. De camping beschikt over ruime kampeerplekken, die voorzien zijn van prive sanitair, luxe Chalets en Glamping-studio’s voor optimaal comfort tijdens uw verblijf.

De omgeving:

Het park  is gelegen te midden van de natuur met een bosrijke omgeving, ideaal voor rust, ontspanning en activiteiten. De omgeving is uniek en daarom ook officieel uitgeroepen tot “Nationaal Landschap”. Tevens is Recreatiepark “Het Winkel”gesitueerd in het BOS-project van Winterswijk. Het BOS-project creëert een prachtig, landschappelijk en cultuurhistorisch uniek gebied dat een belangrijke impuls geeft aan de leefbaarheid van: met name Winterswijk. Uitstekend dus als start van vele wandelroutes die recreatiepark “het Winkel” hier heeft uitgezet.

 

Activiteiten op en buiten het park:

 

Het park   beschikt over onder andere een verwarmd zwembad, tennisbanen, welnessfaciliteiten en horecagelegenheden. Als u van golfen houdt, dan bent u in Winterswijk op de goede plek. De golf &Countryclub Winterswijk speelt op de 9-holes golfbaan “De Voortwisch”. Daarnaast is er nog een uitdagende 6-holes par-3 baan.

Liever van de natuur genieten? De Rosenhaege tuinen bevinden zich in de Winterswijkse buurtschap Kotten. Rosenhaege heeft verschillende ingerichte tuinen die het bekijken waard zijn. Er wordt van alles georganiseerd. Exposities, workshops, demonstraties, de week van de kunst en speciale tuindagen.

 

 

Wilt u een heerlijke week vakantie winnen op dit prachtige Recreatiepark??  KLIK  hier.

Wilt u het verslag lezen van de prijswinnaar  KLIK  hier.

 

Recreatiepark “Het Winkel”

de Slingeweg 20
7115 AG Winterswijk-Brinkheurne
Tel: +31-543-513025
Fax: +31-543-518165
Email: info@hetwinkel.nl
Website: www.hetwinkel.nl

GPS: N 51.952032 O 6.736769