Verslag  van onze gewonnen Kampweek op

 Camping de Bronzen Eik

 

Wat  schertst onze verbazing als op zondag 27 november 2011 ’s morgens de telefoon gaat en een aardige meneer aan de andere kant van de lijn mij feliciteert.
Waarop ik zeg, maar mijnheer ik ben niet jarig, waarop hij zegt dat niet, maar u heeft via Caravanclub Nederland een weekje kamperen gewonnen op camping De Bronzen Eik in Sellingen (Groningen).

 

Daar wij echte angofielen zijn en dus dikwijls in Engeland en Schotland kamperen (ook lid van de Engelse caravanclub) moesten wij even plannen wanneer we van de dir aanbod gebruik konden maken, omdat we onze kampeervakanties in Engeland voor 2012 al besproken hadden en in het hoogseizoen we nooit gebruik maken van de caravan omdat we al aardig op leeftijd zijn.

Nu is eindelijk de tijd aangebroken en gaan we vandaag 16 september jl. naar De Bronzen Eik in Sellingen. We hopen daar een fijne tijd te hebben, want we hebben na de gewonnen week er nog een weekje bij geboekt.

Wanneer we op de camping De Bronzen Eik zijn gearriveerd ga ik verder met het genieten van onze vakantie. Op zondagmorgen om half 10 uit Chaam vertrokken, het is prachtig weer, en kwamen na een stop onderweg om te lunchen om ongeveer 14.00 uur op de camping De Bronzen Eik aan.

    Na een aller vriendelijkste ontvangst door de beheerder, zijn we naar onze plaats gebracht en genieten nu een poosje  van onze rust.

Wat een mooie rustige camping midden in de Sellinger bossen om te wandelen en te fietsen.
Het toiletgebouw is prachtig en schitterend schoon (spierwitte tegels met een donkerblauwe vloer waar je van kan eten).
Alles is hier prima in orde ook het restaurant is reuze gezellig en betaalbaar.

 

 

            

 

 

 

De omgeving spreekt ons erg aan, vooral de uitstapjes over de grens in Duitsland zijn de moeite waard.
Als je tot rust wil komen is camping De Bronzen Eik echt een aanrader en is voor ons zeker niet de laatste keer dat we er zijn geweest.
                          

Camping De Bronzen Eik vriendelijk bedankt voor de gastvrijheid.

Met vriendelijke groet

Cor & Wil Molenaar.
Chaam.