fietsenenwandelen

Camping De Oude Barrier
Is een ouderwetse gezellige camping. De camping is gelegen in het Noord-Limburgse plaatsje

Smakt-Venray. Smakt is een kerkdorp van Venray.
Op een steenworp afstand vindt u het Pieterpad, het natuurgebied “Boschhuizerbergen” en Landgoed Geijsteren met haar prachtige bossen, jeneverstruiken, heidegewassen en zandverstuivingen. Welke deels op natuurlijke wijze onderhouden worden middels loslopende schapen.
In de directe omgeving kunt u uren genieten van prachtige wandel- en fietsroutes.
De camping is een mooie uitvalsbasis om deze routes en daarmee het Noord-Limburgse te verkennen, te ontdekken en te beleven. Liever zelf een route uitstippelen ? Met het knooppunt fietsroute systeem is het een genot. Een startpunt ligt direct voor de deur.

Op 3 km afstand ligt de rivier de Maas welke als rode draad door de provincie Limburg stroomt.

 

 

I

 

 

 

 

Bezoek ook eens het centrum van Venray welke recent is uitgeroepen tot “Beste kleine Binnenstad” 2011-2013, het Limburgs museum in Venlo, de dierentuin en het Liberty Park in Overloon, de thermaalbaden in Arcen, Toverland in Sevenum, etc etc.

En natuurlijk niet te vergeten in 2012 de Wereld Tuinbouw expo “Floriade” welke eens in de 10 jaar ergens georganiseerd wordt. In 2012 is dit bij Venlo wat hier 20 km vandaan ligt.

Vraag gewoon even bij de receptie voor de leukste  tips voor een dagje uit, het lekkerste restaurantje en alle andere zaken die van uw vakantie een beleving maken.

 

 

 

 

De Camping

Blijft u liever op de camping om te genieten van de rust, de ruimte en de natuur? Dat kan natuurlijk ook en wie weet welke ontdekkingen u vanuit uw eigen plekje kunt doen.

Behoort u tot onze actieve gasten dan kunt u hier naar hartenlust sporten, wandelen, Nordic walken of een stukje fietsen. Of gewoon even lekker genieten van een boek of niets doen.

Faciliteiten

De ruime staanplaatsen zijn over het algemeen voorzien van een wateraansluiting, elektra, CAI en rioolaansluiting. Centraal gas behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Op de camping vindt u een mooi, schoon en verwarmd sanitairgebouw. Verder vindt u er een ruime speeltuin voor de (klein-)kinderen, een geitenwei, een paardenwei, een ruim voetbalveld, een tennisveld en 3 zwembaden.

 

 

 

 

Op doorreis ?

Niet te ver gelegen van de snelweg A-73 zijn wij ook ideaal als tussenstop voor uw vakantie naar het zuiden. Op de heenreis verblijven is op de terugreis korting ! Kijk op onze website voor meer acties.

Kenmerken:

  • Ligging in een bosrijke omgeving, tegenover het natuurgebied “Boschhuizerbergen” en Landgoed Geijsteren”;
  • In de nabijheid van o.a. Attractiepark Toverland, Zooparc Overloon, Libertyparc Overloon, diverse golfbanen, bedevaart plaatsen, Venray uitgeroepen tot “Beste Binnenstad 2011-2013”, rivier de Maas en meerdere nationale parken;
  • In het seizoen de mogelijkheid voor het verkrijgen van ijs en friet bij de cafetaria.;
  • Ideale camping voor jonge gezinnen of senioren die van een actieve vakantie met rust, ruimte en natuur willen genieten;
  •  Oppervlakte camping is 13 ha. Daarnaast nog eens 21 ha eigen bos- en wandelgebied;
  • Openlucht zwembad met glijbaan en apart peuterbad, speeltuin, all-weather tennisbaan, sportvelden, geiten- en paardenwei;
  •   Directe liggig aan diverse wandel-, fiets-, mountainbike-routes en het Pieterpad;
  •   Ruime kampeerplaatsen met elektra-, water-, riool- en tv-aansluitingen

Wij heten u van harte welkom op Camping De Oude Barrier.

Wilt u een heerlijke week kamperen winnen op deze camping?  KLIK hier.
Verslag van de Fam ter Maat lezen??    KLIK  hier.

Verslag lezen van de Fam. W. Smit  KLIK  hier.

Afbeeldingsresultaat voor logo de oude barrier

Camping De Oude Barrier

Maasheseweg 93
5817 AA te Venray-Smakt
Tel: 0478-582305
Website: KLIK hier.
E-mail: KLIK hier.