Boerderij Hazenveld Boertel-B&B

 

Zoekt u een camping tussen Utrecht en Amsterdam? Heerlijk rustig gelegen in het Groene Hart en toch nabij de grote steden?

Kom dan eens kijken op Boerderij Hazenveld in Kockengen!

 

Wij hebben een kleinschalige melkveehouderij. Onze koeien lopen van mei tot november buiten, de koeienstal wordt dan omgetoverd tot fietsenstal, met stopcontacten om uw fiets op te laden.

De camping ligt naast de veehouderij. We bieden comfortplaatsen met zoveel mogelijk polderzicht, een half verharde plek voor uw voortent en water, elektra en vuilwaterafvoer bij de plek.
Ons moderne (vloer) verwarmde en schone sanitair nodigt uit om een lekkere warme douche te nemen. Bij de WC’s is standaard WC papier aanwezig.

’s Morgens na het opstaan opent u uw tent. U wordt begroet door weidevogels, kwakende kikkers en een landelijke sfeer. Ontspannen loopt u naar de receptie om de door u bestelde warme broodjes op te halen, u neemt gelijk de gratis ‘leenkrant’ mee en begint uw vakantiedag.

 

Wat gaan we doen vandaag? In de informatieruimte zag u al boeken met fiets- en wandelroutes, kaarten en een keur aan folders met ideeën om een lange vakantie te vullen. Onze eigen fietsroutes gaan langs het knooppunten netwerk.

Een dagje dierentuin of museum? Kaartjes zijn soms al bij de receptie te koop, makkelijk en voordelig. Voor leuke, actuele ideeën is het informatiebord bij de receptie.

U kampeert op een boerencamping. Vanaf

uw  plek (polderzicht!) ziet u Boer Piet al aan het werk. Hij vindt het altijd leuk om zijn gasten het boerenleven te laten ervaren, u kunt zelfs mee melken!

Kortom: Wij doen er alles aan om uw vakantie te doen slagen! Ons grootste compliment is, als u tevreden bent en uw verblijf bij ons eigenlijk te kort vindt.

Omdat meer gasten Boerderij Hazenveld al ontdekt hebben, raden wij u wel aan te reserveren. Voor onze prijslijst en arrangementen verwijzen we u graag naar onze website http://www.boerpiet.nl/.

 

Wilt u een heerlijke week kamperen winnen op deze mooie boerderijcamping?? KLIK  hier en vul de prijsvraag in.

 

De winnaar van 2011 op deze mooie schone camping is de Fam. Dijkman.  KLIK  hier voor hun verslag.

De camping is geopend van 01 april tm. 01 okt.

Tot ziens op Boerderij Hazenveld in Kockengen!

Laag Nieuwkoop 36
3628 GC Kockengen.
030-6663372 / 06-23077115
Website: http://boerderijhazenveld.nl/​