Unieke vakantie in Overijssel op vakantiepark met uniek overdekt zwembad.

Wij  bieden een bijzondere strandvakantie in Overijssel met parelwitte zandstranden. Of u nu wilt huren of kamperen, wij hebben de juiste voorzieningen voor een bijzondere vakantie in Overijssel.
Door ons unieke zwembad klopt onze slogan helemaal; “Weer of geen weer, altijd een strandvakantie in Overijssel”. Om uw vakantie in Overijssel helemaal compleet te maken hebben wij een recreatieplas van 50.000 m2 met parelwitte zandstranden en twee waterglijbanen.
Voor vermaak tijdens uw vakantie op ons vakantiepark hebben wij een uitgebreid entertainment programma. Voor alle leeftijden organiseren wij activiteiten tijdens uw vakantie in Overijssel.
Nieuw in 2010: entertainment shows tijdens uw vakantie in Overijssel. Daarnaast is kamperen met tieners tijdens uw vakantie zeker mogelijk bij ons, door ook voor hun activiteiten en een plek te bieden.

 

Kamperen op familie- en gezinscamping Vakantiepark het Stoetenslagh.

Waarom Kamperen op familie- en gezinscamping Vakantiepark het Stoetenslagh? Omdat wij voor alle leeftijden activiteiten organiseren zodat wij er voor een breed publiek kunnen zijn. Echt kamperen kan bij ons met veel comfort. Naast een prachtig strandbad is er nu ook een uniek overdekt zwembad tijdens uw vakantie.
Kamperen bij ons betekent voor u dat wij ruime standplaatsen hebben en dat de voorzieningen op de plaats uitstekend zijn. Onze kampeerplaatsen zijn gelegen op ruime velden, tussen de plaatsen is geen afscheiding en op bijna alle velden zijn speelvoorzieningen voor de kleine gasten. Alle kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m2. (meestal 120 m2). In 2010 worden alle plaatsen opnieuw uitgemeten en daadwerkelijk 10 meter breed. Op veld Meidoorn zijn de plaatsen 12 meter breed en op veld Notenboom zijn de plaatsen 12 en 14 meter breed wat weer zorgt voor meer comfort.
Heeft u het liever iets eenvoudiger? Dan kunt u een basiskampeerplaats bij ons boeken.
Wilt u terug naar de natuur en heeft u geen voorzieningen op de plaats nodig of wilt u met een camper komen, maar wel van al onze voorzieningen gebruik maken? Boek dan een Camperkampeerplaats.
Wilt u het liefst zo dicht mogelijk bij het water kamperen? Dit kan op de velden Kastanje en Esdoorn.
Of wilt u een autoluw terrein, waarbij u de auto wel op de camping parkeert, maar niet op het veld. Dit kan op veld Linde en Kastanje.
Ook zijn er velden waar u tijdens uw verblijf uw trouwe viervoeter(s) mee kunt nemen. Dit kan op de velden Sering, Wilg, Linde, Meidoorn en Notenboom.

                                                                                                           
Waarom moet u voor onze camping kiezen? De ruime opzet die wij niet kunnen verwoorden is uniek. Komt u zelf kijken en ervaar het unieke vakantiegevoel!
Een vijftig plus vakantie met overdekt zwembad in Overijssel.
Een vakantiepark met veel rust voor uw vijftig plus vakantie in Overijssel. Vijftig plus vakantie kan bij ons op Vakantiepark het Stoetenslagh met een zeer hoog voorzieningenniveau tegen een aantrekkelijke prijs. Een vijftig plus vakantie met alle comfort in een huuraccommodatie of een kampeerplaats voor een kampeervakantie. Vijftig plus vakantie voor gasten die in het voor en naseizoen van de rust en ruimte willen genieten.
Wij bieden tijdens de vijftig plus vakantie, activiteiten in juni en september, waardoor u in een ongedwongen sfeer met elkaar activiteiten kunt ondernemen. Variërend van jeu de boules tot een bezichtiging van een boerderij, museum of een fietstocht in de omgeving, maar ook met elkaar koffie drinken of bowlen en handboogschieten behoren tot de mogelijkheden tijdens uw vijftig plus vakantie.
Een vijftig plus vakantie betekent alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Ook is het een vakantie waar tijd is om uit te rusten, te wandelen en te fietsen. Dit alles kunnen wij u tijdens uw vakantie bieden. In een gebied waar de mensen de tijd voor elkaar hebben en nemen. Tijd hebben voor een vriendelijk woord of een verhaal. Tijd en aandacht dus voor u.

In juni is de Vechtdalwandel vierdaagse en in september de Vechtdal fietsvierdaagse.
U kunt tijdens uw vakantie gebruik maken van het overdekte zwembad op de camping. Lekker ’s morgens een baantje trekken in het zwembad. Goedkoop kamperen tijdens uw vakantie met de ACSI-campingcard-in-Overijssel met top voorzieningen. In het voor- en naseizoen zijn tijdens uw vakantie de voorzieningen 7 dagen in de week geopend om u tijdens uw vakantie goed van dienst te zijn. Verder zijn wij ook een ANWB camping. Wij bieden u comfort en luxe voor een goede prijs tijdens uw vakantie als vijftig plusser.

 

 

 

Een heerlijke week kamperen op deze fantastische vakantiepark winnen? Dat kan door HIER  te klikken. 

 

 

 

Verslag van 2014 van de Fam. van Wanrooij lezen??  KLIK  hier.

 

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Elfde wijk 42
7797 HH Rheezerveen
Tel.: +31523-638260

Website: http://www.stoetenslagh.nl
Email:  info@stoetenslagh.nl