Hoera, Prijs!

Nadat we hadden meegedaan met een prijsvraag op de site van Caravanclub Nederland werden we eind maart 2014 blij verrast dat we een prijs gewonnen hadden: Gratis kamperen op de camping van vakantiepark Het Stoetenslagh in Overijssel. In het weekend van 20 juni hebben we daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en hebben kunnen genieten van al het moois wat het vakantiepark te bieden heeft. Ontvangst en service Omdat we vanwege alle drukte en files wat later aankwamen was de receptie inmiddels gesloten. Maar dat was geen punt want de benodigde spulletjes lagen keurig netjes klaar in het restaurant. We hadden een mooie (comfort)plek toegewezen gekregen op het veld Notenboom met visvijver en met de sanitaire voorzieningen in de buurt. Wat direct opviel waren de mooie grote, ruime plekken voor de caravan met auto met nog voldoende ruimte daar om heen. En niet vergeten de fraai ogende sanitaire gebouwen, absoluut schoon en verzorgd.

 

  Recreatie  Heel mooi centraal op het vakantiepark ligt een grote recreatieplas met zandstrand. Ideaal voor een strandvakantie, waar je lekker kunt genieten van de zon, zandstrand, water met glijbanen en waar zelfs het terras niet ontbreekt.

Indoorstrand   En als het buiten wat frisser of natter is dan biedt het vakantiepark met het overdekte zwembad en het Indoorstrand nog voldoende andere mogelijkheden voor een strandvakantie.

Eind conclusie
Vakantiepark Het Stoetenslagh heeft het prima voor elkaar. Het unieke indoorstrand is een heel mooie uitbreiding op de toch al vele mogelijkheden die dit park biedt. Wat ons betreft: Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en graag tot een volgende keer! Fam. van Wanrooij.