Welkom op Kjørnes Camping

Kjørnes Camping heeft een ideale ligging aan de Sognefjord, op drie kilometer van het centrum van Sogndal. Door de zeer centrale ligging aan de doorgaande Rijksweg 5 en precies midden in het fjordengebied is camping Kjørnes het ideale uitgangspunt om de Sognefjord en de omgeving te verkennen. De belangrijkste attracties bevinden zich op maximaal een uur afstand met de auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws -08: 5 sterren sanitair gebouw ,keuken en wasruimte.

De camping ligt ideaal in een rustige en pittoreske plattelandsomgeving. Het strand strekt zich meer dan een kilometer langs de camping uit.

 

 Een heerlijke week in het groene Noorwegen winnen aan de zee met uitzicht op een prachtige natuur. Vul de prijsvraag in door HIER  te klikken.

 

Dit jaar heeft gewonnen de fam. Koops door HIER  te klikken kunt u hun verslag lezen.

 

 

 

Kjørnes Camping
Eli Helga Grimsen & Terje Stalheim
6856 SOGNDAL
NORWAY
TLF 0047 576 74580
FAX 0047 57673326
camping@kjornes.no
www.kjornes.no

 

 

 

Kjørnes Camping is prachtig gelegen aan de Sognefjord, drie km. van Sogndal centrum. Met de ligging midden in de “fjorden” en door Highway 5, is Kjørnes Camping uitvalsbasis voor avonturen op de Sognefjord. Hier rijdt u naar vele attracties Dei tijdens ein uur 
5-sterren sanitaire voorzieningen, keuken aanbiedingen en een wasserette. De ruimte oppositie op een gemakkelijke en prachtige omgeving, met meer dan 1 km. kustlijn.

Wij bieden 14 hutten, twee appartementen, 100 plaatsen voor campers, caravans en tenten- alle voorzien van elektra. Het luxe 5 sterren sanitairgebouw heeft een keuken, een wasserette en een kindvriendelijke wasruimte. Onze camping ligt op een landtong aan de Sognefjord, in een rustige en idyllische omgeving. Goede wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Onze camping heeft zelfs ’s avonds zon.​