Camping Rotandorp  Het Drents Friese Wold waar men nog Rust………………………….Ruimte en Vriendelijkheid krijgt.

Tussen de dorpen Vledder en Noordwolde ligt de camping Rotandorp. De drie sterren camping is uitermate geschikt om vanaf de camping leuke uitstapjes te maken zoals: In Noordwolde dat bekend staat om het maken van de rotanmeubelen, dit wordt nog gedaan door slechts een klein aantal mensen. U kunt daarom een bezoekje brengen aan het Vlechtmuseum. In de zomermaanden worden er tal van evenementen gehouden in Noordwolde en Vledder. De moeite waard om als wandelaar of fietser het Drents Friese Wold te ontdekken.

   De  Camping Rotandorp is een gezellige en rustige camping, die uitermate geschikt is voor gezinnen met kleinere kinderen. Zo is er de “Spokedam” met z’n zandstrand en het verwarmd openluchtbad “De Dobbe” op 3 km van de camping. De diverse attractieparken in de omgeving zoals “Duinenzathe” en “Speelstad Oranje”. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals: gezellige barberque, klaverjassen, bingo, puzzelfietstochten en jeu de boule toernoei enz.

 

Wat bied De Camping Rotandorp:

Gastvrije  en gemoedelijke sfeer, ruime toeristische plaatsen / seizoensplaatsen en vaste stacaravanplaatsen, CAI, elektra en riolering en wateraansluiting op de stawagenplaatsen. Gezellig kantine / receptie met snackbar en ruim terras. Goed verzorgde sanitaire voorzieningen, wasmachine en wasdroger, terreinverlichting, speeltoestellen, sport en speelveldje, jeu de boules-banen, fietsverhuur en routekaarten, gasflessen verkoop (geen lichtgewicht, die alleen bij dealer), draadloos internet op iedere staanplaats.

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.

De camping is open van 15 maart t/m. 01 november.

Website van de camping  KLIK  hier.

Wilt u eens een weekje heerlijk Kamperen op deze prachtige camping KLIK  hier en los de prijsvraag op.

Camping Rotandorp
Vallaatweg 4
8391 MB Noordwolde, Friesland

Bekijk op kaart

T: 0561-431227
E: info@campingrotandorp.nl

Camping Rotandorp is geopend van
15 maart tot 1 november