Skeppeviks camping

 

Skeppeviks camping  is een kleinere camping in het Zuid-Oosten van Zweden. De omgeving is erg geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten. De camping ligt direct aan zee. Door de rustige zee is de camping zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

De oostkust van Zweden heeft het grootste aantal zonuren van Zweden. Voor zonaanbidders is de kans op de typisch Zweedse, lange en zonovergoten zomerdagen dan ook erg groot op Skeppeviks Camping.

 

Onze camping:

Het kampeerterrein is omzoomd met bomen, waardoor het terrein apart ligt van het strand.
Er zijn 68 plaatsen, waarvan 50 plaatsen met electriciteit en een tentveld. De ruime plaatsen
zijn elk 100m² groot. Er is een cafe en een midgetgolfbaan en een kampwinkel.
Het servicegebouw is uitgerust met aparte douche- en toiletruimtes voor dames en heren, een gehandicaptentoilet en een mogelijkheid om af te wassen. Tevens is er op het campingterrein een keukentje waar uzelf kunt koken. Bij de receptie vindt u een wasmachine. Wij verhuren huisjes. (stuga’s)

 

 

 

 

 

 

Activiteiten:

Bij de camping:

De camping ligt aan een schitterende baai. Het strand strekt zich rond de hele baai uit. Doordat het water erg kalm is en de bodem langzaam afloopt is dit strand erg geschikt voor (kleinere) kinderen. De gevorderde zwemmer kan zijn hart ophalen op de ”badbrygga”(zwempier) op het strand.

De omgeving is erg geschikt voor het maken van fietstochten. Op de camping zijn fietsen, inclusief kinderzitje te huur. We hebben voor de grote gezinnen zelfs een fietsaanhangwagen.

Nieuw voor 2012!! Vanaf komend seizoen kunt u bij ons een echte solex huren. Met deze nostalgiebrommer wordt het ontdekken van de omgeving nog leuker!!

Op het strand en op de camping zelf hebben wij een vuurplaats ingericht. Een knappend kampvuur maakt na een lange dag het kamperen helemaal compleet.

In het hoogseizoen wordt twee keer per week een bingowandeling georganiseerd. Een traditie die al 40 jaar wordt hooggehouden. En iedereen is welkom om mee te doen.

Langs de camping loopt het wandelpad die de hele gemeente Torsås doorkruist. Dit is een route met een totale lengte van 140 kilometer! De camping ligt direct aan het bos waar u heerlijk kunt dwalen.

U kunt op de camping een rondje spelen op onze minigolfbaan. Als onze baan niet voldoende uitdaging biedt is er een pay and play korte baan op wandelafstand van de camping. In Söderåkra op zo´n 8 kilometer van de camping ligt een 18 holes full-size baan voor de liefhebber.

 

 

 

 

 Wilt u een heerlijke week vakantie winnen aan de Oostkust van Zweden? KLIK hier en vul de prijsvraag in.

 

Skeppeviks Camping

385 98 Bergkvara (Zweden)
0486-20637•0731-564092

info@skeppevik.com
www.skeppevik.com