Alphamega Hosting

Eigen Website? Je staat er niet alleen voor!
Dat is de slogan van Alphamegahosting.com . CMS? Domeinnaam? Klusjes aan je website? Ontwerp? Hulp nodig?
Alles is mogelijk bij Alphamega! Kijk hier maar eens waar Alphamega jou mee kan helpen:

  •     Hosting
  •     Domeinnaamregistratie
  •     SwiftySite; All-in-systeem om heel eenvoudig je website te ontwerpen, te bouwen en te beheren
  •     SwiftyShop: SwiftySite inclusief een makkelijk te bedienen webwinkel


Alphamega Hosting is er voor jou!

  1. Je loopt geen enkel risico, want wij hanteren een 100-dagen-niet-tevreden-is-al-je-geld-terug-garantie op alle hostingproducten.
  2. Super Support! Onze helpdesk staat voor jou klaar, aan de telefoon en via de mail! Wij gaan een stap verder dan je zou verwachten!
  3. Een eigen magazine boordevol informatie, met inmiddels bijna 45.000 lezers.
  4. Een uitgebreide FAQ waarin je 24 uur per dag de antwoorden vindt op veelgestelde vragen.
  5. Alphamega heeft diverse ebooks geschreven die voor veel klanten al hebben bijgedragen aan het succes van hun website!
  6. Alphamega is een stabiel bedrijf. Dat geeft jou het veilige gevoel dat jouw website er over een paar jaar ook nog is!


Of je nu een nieuwe klant bent of je wilt verhuizen vanuit een andere partij! Geen probleem, Alphamegahosting.com regelt het snel en correct!

Lees snel verder op de website van Alphamega Hosting, op de website vind je overigens ook een mogelijkheid om te chatten met 1 van de medewerkers van Alphamega Hosting.

WebsiteKlusjes

WebsiteKlusjes.com; De maatwerkafdeling van Alphamega Hosting die alle grote en kleine klussen aan je website kan verzorgen. Via de Caravanclub Nederland krijg je een korting van 5% op je eerste klus bij WebsiteKlusjes.com

De speciale code om deze actiekorting te krijgen is: CARAVAN

Je dient deze speciale code te vermelden als je je aanvraag indient bij WebsiteKlusjes.com
Sitecoach

Sitecoach; Zelf een website maken lukt vaak nog wel. Maar om vervolgens van die website een succes te maken, daar komt heel wat bij kijken.

Door consequent en stap voor stap een reeks dingen goed te doen is succes onvermijdelijk. Daarom sturen we elke week een mailtje met verbetersuggesties voor je website, met bijbehorende actiepunten. Concrete stappen die jij kunt zetten om je site beter, professioneler, succesvoller te maken.

Je ontvangt het gratis en je kunt je hiervoor afmelden wanneer jij wilt. Er hoort ook een website bij waar je onder meer een forum vindt om met die duizenden andere websitesupporters te praten. Er zijn inmiddels ruim 45.000 leden. Klik hier om nu meteen gratis lid te worden!