Voor meer info KLIK hier.

 

 

 

 

   

De nieuwe Spirit 7670 LM Truck is het nieuwe navigatietoestel speciaal voor bestuurders van grote voertuigen, zoals vrachtwagens en caravans. Met de Spirit 7670 LM Truck, die is gebaseerd op uitgebreide informatie over het wegennet en specifieke routes, kunnen grote voertuigen via de veiligste en meest efficiënte route naar de plaats van bestemming rijden. Uw routes worden berekend op basis van specifieke informatie, zoals de afmetingen en het gewicht, de lading en het type van uw voertuig. Zo kunt u gevaarlijke situaties als omkeren bij bruggen, tunnels en wegbeperkingen vermijden. Rijden wordt veiliger met de reeds geïnstalleerde maximale snelheden voor vrachtwagens en de locaties van flitspalen. U krijgt een visuele en gesproken waarschuwing zodat u op tijd vaart kunt minderen.

De Spirit 7670 LM Truck zit boordevol praktische functies en is tevens inclusief Lifetime Kaart Updates, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. De Spirit 7670 LM Truck zal u moeiteloos leiden naar de nieuwste straten en adressen. Connecteer uw toestel met uw PC en installeer de MioMore desktop software, om te controleren wanneer er updates beschikbaar zijn. U ontvangt nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van uw toestel, tot maar liefst 4x per jaar.*

De 7670 LM Truck heeft voor de levensduur van uw toestel voorgeïnstalleerde flitscamera’s zodat u altijd weet waar u extra veilig moet rijden. U vindt de updates in de MioMore desktop software.

De Spirit 7670 LM Truck is ontworpen om u veel eenvoudiger naar de plaats van bestemming te brengen. De Parkeerassistentie laat u automatisch een lijst van parkeerplaatsen zien zodra u binnen een straal van 1 km van uw bestemming komt: u hoeft dus niet op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving.

De geïntegreerde AV-ingang maakt het mogelijk om een achteruitkijkcamera aan te sluiten zodat u tijdens het achteruitrijden ziet wat er achter uw auto gebeurt en u dus eventuele ongelukken en botsingen kunt voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een camera voor in de auto, uw persoonlijke ooggetuige op de weg met geïntegreerde GPS, lifetime meldingen van flitslocaties en een achteruitrijcamera voor optimale veiligheid

Met de nieuwe, stijlvolle en lichtgewicht MiVue 698 Dual hebt u altijd een bewijs van wat er echt op de weg gebeurde. Dankzij de bijgeleverde achtercamera hebt u ook een extra ooggetuige achteraan. Om het u gemakkelijk te maken, begint de dash cam met opnemen wanneer u de auto start. De Extreme HD-camera met 1296 pixels legt uw rit vast en doet dienst als uw persoonlijke ooggetuige op de weg, zowel vooraan als achteraan de auto. Als u een ongeval zou krijgen, beschikt u zo altijd over een opname waaruit blijkt wat er precies gebeurd is.

U kunt uw dash cam natuurlijk ook gewoon gebruiken wanneer u door mooie en onvergetelijke landschappen rijdt, zodat u uw ervaringen later kunt delen met vrienden en familie. En dankzij de intuïtieve MiVue Manager-desktopapplicatie kunt u uw videofilmpjes ook delen op Facebook® en YouTube.

De geïntegreerde gps traceert uw route, met inbegrip van de snelheid, hoogte, lengtegraad, breedtegraad en richting, en dankzij de gegevens van de snelheidscamera’s die maandelijkse bijgewerkt worden voor de hele levensduur van uw toestel, weet u altijd waar u extra voorzichtig moet rijden.*

De MiVue 698 Dual combineert naadloos een dashboardcamera met een achteruitrijcamera, gps-tracering en flitspaalgegevens, waardoor het de ideale oplossing is voor iedereen die zowel vooraan als achteraan een ooggetuige wil.

 

Waarom een dash cam gebruiken?

Bewijs in geval van ongevallen

De dash cam registreert elke minuut van uw reis, zodat u de opname heeft als bewijs van wat er werkelijk is gebeurd.

Een herinnering

als u door mooie en onvergetelijke landschappen heeft gereden, kunt u uw ervaringen delen met vrienden en familie, en kunt u het als een souvenir bewaren.

Een veilig gevoel

De locaties van flitspalen helpen u om extra voorzichtig te rijden.

 

GPS-ontvanger

Registreert de snelheid en houdt nauwkeurig bij welke route is afgelegd

 

Wilt u meer lezen hierover?

 

KLIK hier.

 

Info: KLIK hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website: www.MIO.com

 

Info:  KLIK hier.

 

Voor de achteruitrijcamera  KLIK  hier.

Voor meer info   KLIK   hier.

Verslag over de werking van de MIO Truck 687  KLIK  hier.

 

Volgende blad