Electric Comfort                

 

 Electric Comfort, specialist in  elektrisch verwarmen.

Electric Comfort houdt zich al 10 jaar bezig met het leveren en installeren van elektrische verwarming, dit kan ook bij u in de caravan, camper, wooncaravan of challet.

Wij kunnen voor  u speciaal op maat gemaakte verwarmingselementen maken, met de  afmetingen die u wenst. U levert ons de maat aan of stuurt een sjabloon zodat wij de verwarmingselementen volgens uw specificatie kunnen maken. Ook kan de aanluiting aan die zijde gemaakt worden die uw voorkeur heeft.

Vervolgens is de vloerverwarming te regelen middels een eenvoudige of digitaal/programmeerbare thermostaat. Heeft u geen speciale maat nodig kijk dan voor de diverse verwarmingselementen op onze website shop.electriccomfort.nl .Ook voor uw woning hebben wij diverse soorten verwarmingselementen.

 Tegelvloeren; Deze worden voor het aanbrengen van de vloerverwarming veelal eerst voorzien van een 3 mm laag Thermo-Acousticork. Daarop worden de  verwarmingselementen aangebracht. Hierna wordt de vloer afgegoten met een dun laagje egaline, totale opbouwhoogte ca. 6 mm.

Laminaat/parket; Na het aanbrengen van een PE folie wordt er eerst een 6 mm Depron isolatie aangebracht, waarop vervolgens de infraroodelementen aangebracht worden. Deze worden middels een digitaal programmeerbare thermostaat geregeld.

Op-/afritten; Veiligheid voorop, zowel voor uw medeterreingebruikers maar ook voor uzelf. Door sensoren in het wegdek, die signaleren of de vooraf ingestelde waarden van luchtvochtigheid en temperatuur zijn bereikt zal de installatie in-  of uitgeschakeld worden.

ElectricComfort heeft ook verwarmde voetenmatjes die u onder uw stoel of tafel kunt leggen.

Filmpje van Eelctric Comfort  KLIK  hier.

Electric Comfort, voor comfort en veiligheid.

Electric Comfort tel. 0570-551196

 Info@electriccomfort.nl

www.electriccomfort.nl