Lid worden.

Wilt  u lid worden van de Caravanclub Nederland?  Dat is mogelijk door onderstaand formulier geheel in te vullen. Wel dient men uiteraard “kamperen” op campings  als hoofddoel hebben en een kampeermiddel bezitten (tent / caravan / camper).. Want iedereen kan lid worden.
Als lid draagt men 10 euro per jaar bij aan de onkosten van de club.
Dit is voor nieuwe leden 10 euro inschrijfgeld en 10 euro onkostenvergoeding. Ook dient een nieuw lid een foto van u en uw wederhelft (mag op 1 foto)op te sturen per email, dit is voor de clubpas.  Doordat we diverse sponsors hebben kunnen we deze bijdrage zo laag houden en hopen ook dit zo te houden. Zowel de inschrijving als contributie. Door sponsoring kunnen we dit doen en dat willen we proberen zo te houden. Een ieder kan bij lidmaatschap meedingen naar de vele prijzen die we aanbieden. Men krijgt hiervoor een clubpas, dit doordat er mensen waren die misbruik ervan maken.

Let bij het invullen van het formulier op een aantal zaken:

  • Bij aantal personen worden ook bedoeld de thuiswonende kinderen die nog meegaan op vakantie.  
  • Alle leeftijden graag invullen dus ook van de kinderen. Of geboortedatum.
  • Vergeet vooral niet het e-mailadres.
  • Vul in of u nierpatiënt bent of niet. (zie onderstaande toelichting) 

Ook dialyse patiënten die op vakantie willen met een kampeermiddel, kunnen lid worden van de club. We zijn bezig met verschillende campings waar dialyse kan worden gegeven in de buurt of bij de camping. Wij van de Caravanclub Nederland zullen onze uiterste best doen om dit te verwezenlijken. Momenteel hebben we 3 campings waar men tot een straal van 18 km. kan worden gedialyseerd. Wij zullen trachten er meerdere te vinden.

Wel willen wij graag weten of u patiënt bent of niet, dus dan het vakje graag invullen.
Wij willen u graag verwelkomen als lid van de Caravanclub Nederland.

* indicates required field