Door heel Europa met specialist in ferryovertochten

Overtocht.nl is de aanbieder van alle ferryovertochten in Noord- en Zuid-Europa en werkt samen met 48 ferrymaatschappijen op zo’n vijfhonderd trajecten die verspreid zijn over Engeland, Ierland, Scandinavië en de rest van Europa.

Overtocht.nl beschikt over een zeer enthousiast team met veel ervaring en kennis van het ferryproduct en een uitgebreid reserveringssysteem op internet. Via www.overtocht.nl boekt elke ferry in Europa.

 

  

CaravanClub Aanbieding:

Boekt u met een gezelschap van 3 voertuigen of meer, dan ontvangt u 5% korting op de netto ticketprijs!

 Overtocht.nl hét aanspreekpunt!

Een overtocht van Hoek van Holland naar Harwich is misschien prima zelf te boeken, maar voor overtochten tussen bijvoorbeeld Turkije en Griekenland of Finland en Estland is dit een stuk lastiger. Die taalbarrière wordt lastig als u bijvoorbeeld een wijziging in een reservering wilt doorgeven.

Overtocht.nl is hét aanspreekpunt voor alle Nederlanders die waar dan ook in Europa een oversteek per boot willen maken. Of dit nu per auto, caravan, motor, bus, camper, fiets of gewoon als voetganger is. Via Overtocht.nl is elke denkbare boot in Europa razendsnel te boeken.”

 

Online alles regelen of persoonlijke contact

Overtocht.nl zorgt voor gemak en optimale keuzemogelijkheden voor u als klant. Je kunt namelijk zowel via het online reserveringssysteem als telefonisch boeken. Het online reserveringssysteem biedt zeer uitgebreide mogelijkheden. Je kunt er in een handomdraai een ferryticket boeken of juist eenvoudig online wijzigen. Ook vind je er veel boekingsinformatie zoals de gangbare afmetingen van auto’s en caravans en regels omtrent het meenemen van huisdieren.

De klant die geen gebruik wil maken van de website en waarde hecht aan persoonlijk contact, kan telefonisch contact met ons opnemen. Je krijgt dan niet eerst een bandje met een vervelend automatisch keuzemenu, maar direct een ervaren en deskundige medewerker aan de lijn.

 

  Vaarkaart – alle lijnen in één oogopslag

Overtocht.nl streeft er naar, jaarlijks een geupdate vaarkaart te drukken met alle vaarroutes in Noord- en Zuid-Europa, overzichtelijk weergegeven. De vaarkaart is GRATIS aan te vragen via info@overtocht.nl.

‘FerryFinder’ – alle lijnen op uw iPhone

Overtocht.nl heeft al haar overtocht informatie in een overzichtelijke app gezet. Via de Apple AppStore is deze ‘FerryFinder’ App te kopen voor € 2,-. Vervolgens is waar ook in Europa elke ferry te boeken én wordt weergegeven waar zich de dichtstbijzijnde afvaarthaven bevindt.

Een Android versie voor Windowsgestuurde smartphones is bijna gereed.

 

Overtocht.nl biedt:

• 48 maatschappijen en ruim 500 ferry overtochten;

• persoonlijke service en veel kennis en ervaring met ferryproduct;

• en zowel online als telefonisch eenvoudig te boeken;

 

www.overtocht.nl

info@overtocht.nl

Tel.: 0900 – 68 37 862 (50 cpm)