Te Koop binnen de club

Op deze site kunnen alleen leden iets te koop aanbieden of vragen

20 juli 2017

Ik heb een camping geboekt in de Belgische Ardennen. Petite Suisse. Door vervelende omstandigheden kan ik daar niet naartoe. Ik heb geen annuleringsverzekering afgesloten dus krijg ik geen geld terug. 
Het is voor de periode 5 tot en met 19 augustus. Het is een prachtige familie/terrassen camping. Als u gaat kijken op de website. https://www.petitesuisse.be. Ik heb plaatsnummer 55 geboekt. Dat is een comfortplaats met Centrale antenne en eigen water tappunt. Je moet wel zelf een kampeermiddel meenemen. Het is alleen de plaats.
Nu wil ik eigenlijk vragen of iemand interesse heeft om deze campingreis van mij over te nemen. 
Ik ga niet een bepaalde prijs vragen. Ik ben allang blij als ik er iets voor terug krijg. Bij interesse graag contact met de club opnemen  
KLIK hier voor email.

 

Zoals jullie weten heb ik aan de buitenkant een led strip wat erg goed werkt. Nu ben ik op zoek gegaan na vele vragen erover wij hebben het gevonden voor een betaalbare prijs 2 jaar garantie en waterdicht en 12V voo afgeleverd thuis ongeveer 65 euro. Het is nog niet geheel bekend omdat het eraan ligt hoe het bij ons komt en hoeveel er besteld gaat worden. Degene die het willen stuur me een email en ik ga ermee aan de gang. E-mail adres:  KLIK    hier.

 

 Te Koop  2 recaro stoelen voor in een bus of camper. Bij deze stoelen kunnen armleuningen aan worden gezet (niet erbij) Vraagprijs 650 euro per 2.

 

Ik heb nog 2 caravanspiegels voor een auto met grote spiegels. Zijn erg goede spiegels en kosten mij toen 95 euro nu te koop voor 50 euro.

 Te bevragen bij KLIK hier.