Vrijkaarten

Vrijkaarten :

 

Alle vrijkaarten dat we krijgen zijn alleen voor de betalende leden, ieder ander behoeft geen mail te sturen want we doen geen vrijkaarten aan niet leden, Niet lid worden maar wel de voordelen gaat niet op.

 

Wel is het zo, dat als iemand de vrijkaarten aanvraagt, men zich ook moet realiseren dat ze er ook heen gaan. Dus niet de kaarten weggooien zoals in het verleden is gebeurd. Gaat men toch niet, door ziekte of wat ook, stuur de kaarten dan terug, dan kunnen wij er een ander een plezier mee doen. Komen we er achter dat iemand kaarten heeft gevraagd en gekregen en er geen gebruik van heeft gemaakt, zijn ze verplicht de kaarten te betalen.

We hebben vele vrijkaarten voor de Caravana die wordt gehouden van 18 tm 25 januari 2018. Leden die opnieuw het inschrijfformulier hebben ingevuld en na okt de contributie betalen kunnen ervoor in aanmerking komen. U kunt nu al de kaarten aanvragen we nemen ze ook mee naar de 50+ beurs van 13 tm 15 okt. degen die dan al betaald heeft kan dan de kaarten ook ophalen. Als men de kaarten opgestuurd wil dat kan ook dan dient men ons een enveloppe met postzegel te sturen en wij sturen het terug met 2 vrijkaarten.