Waarom een caravan club Nederland op internet??

 

Als  caravanmonteur kreeg ik veel vragen over vakanties, caravans, vouwwagens, campers, stawagens, enz. Daarom heb ik besloten een club te maken voor iedereen die kampeert en waar deze mensen plezier aan kunnen beleven. Bovendien wil ik alles zo goedkoop mogelijk  houden voor iedereen.Daarom hebben we besloten geen inschrijfgeld of contributie te heffen. Dit behoort een club te worden voor iedereen dat kampeert en leuke dingen met elkaar of individueel wil doen. We proberen dan ook om alles wat met kamperen te maken heeft bij ons aan te sluiten. Uiteraard maken ook wij fouten en we vinden het heel plezierig als er mee gedacht word, dus schroom u niet en stuur een mail als u ziet dat er iets fout is. Kamperen doe je met elkaar en ook een club heb je met elkaar alleen er staan mensen aan het hoofd om dingen te regelen en te organiseren.

 

Wat komt er zoal aan de orde:

 • Wanneer moet ik een caravan onderhouden en bij wie en waarom? Hoe oud mogen de banden zijn en ben ik verplicht een mistlamp te voeren?
 • We maken ieder jaar een tour op de website en als we gaan, kunnen leden geheel vrijblijvend mee.
 • Er zullen weekenden worden georganiseerd op verschillende campings door Nederland en buitenland.
   
 • Er worden prijsvragen gehouden waar men leuke prijzen kan winnen, zoals een week gratis kamperen of vrijkaarten of onderhoudsproducten voor je kampeermiddel. Een ieder die wil meedoen met de prijsvragen dient wel lid te zijn.
   
 • Er worden stukjes geplaatst die door leden worden ingestuurd over hun kampeervakantie.
   waar leden hun te koop aangeboden zaken kunnen aanbieden. Het moet wel met kamperen te maken hebben en niet meer dan 3 dingen per keer. Ook  ”gevraagd” kan men er op laten zetten.Te koop Ook is er een pagina met
 • Verder publiceren we alles wat belangrijk is voor de leden van de club. Uiteraard gaat alles per email en de website. De kosten worden betaald door sponsoring, dus het lidmaatschap is geheel gratis.
 • Verder is iedereen uiteraard vrij om op de site rond te kijken. Maar bedenk, hoe meer leden de club heeft hoe sterker de club staat. Inschrijven kan door HIER  te klikken.

        Door HIER te klikken gaat u naar het emailadres voor meldingen, reacties en vragen.