Meetings en leuke weekends of langer.

 

Dit  jaar hebben we weer hele leuke weekends of meerdere dagen op een camping georganiseert. Plus weer een hele mooie trip door Hongarije. Nu zult u wel begrijpen, dat het voor ons heel moeilijk is om iets te organiseren als er niemand inschrijft. We hopen dan ook, dat de leden massaal  komen. . Wij houden ons aanbevolen. Alleen leden kunnen deelnemen aan de evenementen, al het andere word gelijk verwijderd, dus meld u aan met de email die men heeft opgegeven voor het lidmaatschap.


 20-04-2017

Van 02 tm 10 sept of van 29 september tm. 08 oktober 2017 willen we een week organiseren in de Ardennen op camping La Roche. Jullie mogen kiezen. stuur ons een mail wanneer jullie erheen willen. Mail klik hier.  De meeste stemmen tellen.  Van 29 tm 08 okt zijn er ook de pompoenfeesten ( week van de zotte) zijn. U kunt zich daarvoor opgeven. Wij gaan niet eerder de camping aanschrijven of bemiddelen dan dat er definitief meer dan 15 equipes zijn die zich hebben opgegeven. Het is veel werk iets te organiseren en als er geen interesse is dan heeft het voor ons ook geen nut. Dit zal dan de afsluiting van Seizoen gaan worden. Wij wachten op jullie inschrijvingen.

Men kan zich opgeven door een mail te sturen naar de club  KLIK  hier voor de mailadres.

Met vriendelijke groet
Caravanclub Nederland Jan C. en Wilma Riemeijer

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

10-02-2017.

Dit jaar hebben we de tour door Noorwegen ieder lid kan zich daarvoor opgeven. Op de website staat de tour compleet. link is:https://www.caravanclubnederland.nl/tochten-door-verschillende-landen/tour-door-noorwegen-2017 Men kan zich opgeven tm 25 april 2017 is de reis vol dan kan men niet meer mee.

Klik hier om een mail te sturen om zich op te geven.

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

——————————————————————————————————————————————————