Tour door Duitsland in voor of najaar

De bedoeling om eens een tour voor een aantal weken te maken kijken of er interesse is. We hebben een tour door Duitsland gemaakt.                                         Deze tour gaat van Kassel naar zuiden. Van Zuiden naar westen en dan weer naar noorden een hoogtepunten  zullen gaan worden Konigssee en Europapark daar kunnen de mensen zich dan geheel uitleven. Dit is een tour van 49 dagen. Men denkt als men dichter bij huis blijft de tour korter kan worden maar wil je wat zien en geen lange afstanden rijden tussen de campings dan kan het helaas niet korter of we moeten hele stukken overslaan en het mooie dus ook missen plus langere afstanden  rijden. De keuze is aan de mensen. Deze tour is een mogelijkheid voor als een andere niet doorgaat. Ook mag men aangeven welke de voorkeur geniet, we gaan er rekening mee houden.

Voor de gehele route klik hier.

We starten op camping Kassel in Kassel. Route vanuit Nederland KLIK hier.We komen daar samen in augustus -2018 We verblijven daar dan 4 dagen, dit om de samenkomst en vertrek naar de volgende camping. Dan gaat het naar MIO camping in Otterdorf tegen de grens van Tjechië. Voor de route KLIK hier. Hier verblijven we 6 dagen men kan dan een bezoek brengen aan Praag is ongeveer 2 uur rijden van de camping en we gaan de omgeving verkennen.
Vandaar gaat het naar Camping
Hasenmuhle, hier verblijven we 4 dagen. Voor de route KLIK hier. dan gaat het naar camping Grafenlehen hier gaan we ook 6 dagen verblijven. Voor de route KLIK hier. men kan daar een rondtour maken om de Konigssee, het natuurpark bezoeken in de bergen, Dan gaan we naar de Romantische strasse naar caming Ruttenbuch. Voor de route KLIK hier. Hier verblijven we 6 dagen. Vandaar gaat het naar het Zwartewoud naar caming Carpe Diem. Voor de route KLIK hier. Hier verblijven we 4 dagen. Dan gaan we naar Rust naar Europapark waar we 4 dagen verblijven. Voor de route KLIK hier. Hier kunnen we ons uileven in het park of de omgeving bekijken en eens kamperen op een western camping.
We gaan daarna naar camping
Koningsberg hier verblijven we 5 dagen, er is veel te zien. Voor de route KLIK hier. Dan gaat het naar de Rijn naar Wellnes park. Voor de route KLIK hier.  Om de mensen gelegenheid tegeven om in de wellnes te gaan en te ontspannen verblijven we hier 5 dagen. Dan gaat het naar Camping In De Enz in de Eifel. Voor de route KLIK hier. Hier verblijven we 5 dagen, men kan de Eifel verkennen en genieten van alles wat er te bezichtigen is zoals bv. Trier, Bitburg, Monschau en een stuk Luxemburg. Dan gaan Voor de route naar Utrecht KLIK hier. ier nemen we afscheid van elkaar.